perjantai 24. kesäkuuta 2011

Nukkeperheen lisäystä ja vähän muutakin

Keskiviikkoaamuna soi ovikello. Ihmettelin, kuka niin aikaisin on tulossa. Veljeni ehti ensin ovelle, mutta käytävässä seisoikin posteljooni pahvilaatikon kanssa. Paketti oli osoitettu minulle ja tuli Kiinasta.

Laatikossa olivat Orinda ja Lepur.

Ja läpä läpä lää, nyt voisin selittää ummet ja lammet. Mutten jaksa, joten vedetään nopealla linjalla: en ole edes aloittanut kummankaan face-uppia. Tekisi mieli, mutta ei ole lakkaa. D: Ostin pari sivellintä niitä varten jo. Ripsiä pitäis mennä ettimään myös, ja tarvitsen varsinkin Orindan peruukkia varten tarranauhaa, sillä on nimittäin aika pieni pää.

Kamera ei varmaan vieläkään toimi koneen kanssa, joten kuvia tulee vasta myöhemmin. Sulosia on molemmat ja Lepur tuntuu jännältä, kun se on niin pieni. ^^ Ja se pahvilaatikko oli muuten hirveän pieni! Hyvä vaan, Amalthealla oli turhan iso.

Mutta mutta, tapahtuikin kummia: Amalthealle tapahtui kasvupyrähdys. Outoa kyllä, Orindalle tarkoitettu peruukki sopi Amalle täydellisesti, mutta sai sen näyttämään paljon vanhemmalta. Muutankin siis taustatarinaa ja ikää hiukan - tai oikeastaan vien vain tarinaa eteenpäin. Mitään en poista vanhasta tarinasta ja luonne pysyy samana.

Orindan ja Lepurinkin alustavat tarinat muuttuvat. Orinda saa Amalthean aikaisemman, sinisen, peruukin. Siitä tulee Amalthean kodin lähellä olevaan pieneen järveen vangittu vallankumousta järjestänyt vedenneito, joka sitten pelasti järveensä hukkuneen Lepurin kadotukselta. Lepur on siis puoliksi kuollut, puoliksi elävä, vedessä viihtyvä kaniini, jolle teen jossain vaiheessä pyrstön töpöhännän tilalle.

Eli tämmöinen nukkepoppoo nyt tällä hetkellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti