maanantai 6. kesäkuuta 2011

Uusia nukkeja!!!

Niin. Tein sen, tilasin bjd:n, jonka lisäksi saan firman 1. vuotispäivän kunniaksi ilmaisen kaninuken! <3 Nukkemäärä vaan kasvaa eikä sitä voi estää! :3

Vaikka mulla oli aluksi hienot suunnitelmat tulevalle, ne meni ihan uusiksi ja nyt päädyinkin tähän ratkaisuun. Nukke ei ole mikään toivelistaltani, joka onkin mennyt ihan uusiksi (pitäis postata joskus tänne), eikä mikään hahmokaan jota olen ajatellut. Katsellessani kuvia siitä rakastuin ja tilaaminen alko tuntua tosi hyvältä. Ja se on suht halpa + tietysti saan sen ylisöpön kanin!

Nuket on siis Doll Leaves L ja Doll Leaves Jax. Lisäksi tilasin asun ja peruukin uudelle tytölle. Molemmat tulevat meikittöminä, koitan tehä ite kerta alan olla tyytyväinen harjoitteluihini.

Nimet on jo päätetty molemmille aika varmasti: L:stä tulee Orinda ja Jaxista Lepur (tarkoittaa kaniinia albaniaksi). Hahmoista en nyt hirveästi vielä tahdo selittää, mutta jokatapauksessa, Orinda on noita, joka on matkustanut ajassa 1800-luvulta nykyaikaan. Lepur on Orindan apuri.

Oon ihan hirveän iloinen just nyt. :) Nukkejaaa, nukkejaaaaaah~

P.S: Jos jotain menee vielä pieleen, tulee itkupotkuraivarit. .____. Kaikki saa luvan mennä hyvin.
P.P.S: Kamera ei just nyt suostu yhteistyöhön isoveljen koneen kanssa, joten en saa niitä kuvia, joita on jo kauemmin pitänyt koneelle siirtää, nettiin. Pitäis kokeilla toisella koneella. Toivottavasti nyt saan pöytäkoneen suht koht pian taas käyttöön...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti