perjantai 17. kesäkuuta 2011

Oodi Doll Leavesille

Ennen aamupalaa ja -lenkkiä kävin tarkistamassa sähköpostini. Ja kuinka ollakkaan, kun vihdoin hidas sähköposti oli ladannut, näkyviin ilmestyi viesti Doll Leavesilta: "Parcel sent!"

Todella nopeaa toimintaa! Nettisivuilla lupailtiinkin lyhyitä aikoja blankkoihin nukkeihin, mutta olin silti varautunut odottamaan pidempään. Ja kun EMS:n sivuilta tarkistin tilauksen sijainnin, niin se onkin näköjään lähetetty jo aikaisemmin ja on jo Guangzhoussa.

Doll Leavesin kanssa todella on ilo asioida: melko halvat hinnat, nopeus, hyvää palautetta muilta ostajilta, ihanat nuket ja aivan ihana, sympaattinen asiakaspalvelu. Tietysti matka Suomeen voi kestää vielä kauankin, mutta firman osalta kaikki toimi hyvin... ellei sitten paketissa tule ikäviä yllätyksiä.

No, tähän asti kaikki on perfecto. En jaksais odottaa pikkuisia kotiin...

Vielä tarvis tehdä valmisteluja: tarvitsen akkulaturin ja akkuja kameraan, haluan tehdä ensimmäisen kuvatarinani ennen tilauksen saapumista, eikä se onnistu ennen laturia, uudelle tytölle täytyy ostaa ripset ja face-uppeja varten ohut sivellin, Amalthea pitäis puhdistaa ja ostaa lakkaa...

Noh, kyllä olen saanut asioita aikaankin. Mulla on tällä hetkellä tekeillä sohva nukeille (pahvilaatikko + paljon maalarinteippiä + laatikosta löytämääni kangasta, jota en edes muistanut + vanua), kuumaliimasueedasin Amalthean (osittain, koska oli kokeilumuotoista), ostin kirpputorilta kivoja kankaita, suunnittelin pupulle vaatteita, raivasin kirjahyllystä tilaa nukeille ja siivosin ja järjestelin muutenkin.

Doll Leaves Jax. Omani tulee valkoisena ja nimeksi saa Lepur.

Doll Leaves L. Orinda tulee myös valkoisena ja saa ainakin väliaikaisesti kuvan peruukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti