keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Wanted

Eli pienoinen ostoslista tarpeellisista tai vähemmän tarpeellisista BJD-tavaroista:

- Army Painter -lakka
- ohuita siveltimiä (tai ainakin yks)
- sitä tarrasysteemiä, mitä onkaan, peruukeiden paikallaan pitämiseen (Aman mukana tullut jutsku on niin kulunut, ettei pysy päässä)
- kengät tulossa olevalle Orindalle
- ripset (taidan ostaa ihan normit tekoripset ja vaan parturoida niitä, pääsen helpommalla...)
- kivoja kankaita
- jotain pikkukoristeita vaatteisiin (kukkia, rusetteja, pitisä etc.)
- kunnon lipasto/kaappi säilytys- ja esilläpitopaikaksi
- nukensänky

Sotasuunnitelmana on sännätä Hesaan täs joku päivä, käydä ylipäätään pyörimässä kivoissa kaupoissa (ja kuolata tavaroita, joita en voi ostaa) ja käydä ostamassa sitä lakkaa Fantasiapeleistä. Sitten tahon kanssa käydä Nukketohtorilla, en oikein tiedä mitä bjd-kamaa siellä on, mutta peruukkeja/silmiä kait ainakin. Käyn kattomassa mitä on ja jos jotain kivaa löytyy niin kaipa tätyy samalla ostaa.

Ylihuomenna käyn ainakin Tiimarissa ja kait sitä hattuakin pitäis itelle ettiä... (omistan yhden päähineen, pipon, ja näillä säillä vois olla ihan mukavaa olla jotain päässäkin) Rahat kyllä edelleenkin tuntuu olevan aika lopuillaan ja oon ihan screwd jos tää nukketilaus jää tulliin, joudun kai pyytämään lainaa joltakulta... Yleensä oon ite se osapuoli, jolle kaikki on velkaa.

Oon myös vihdoin päättäny myydä ton event-pään (Luts winter event 2009), koska en oikeesti tee sillä mitään ja oon jo ihan tyytyväinen mun face-up harjotuksiin. Tietysti vois parempiaki olla, mutta kylhän näille uusille nukeille voi sitten tehä uudestaankin. Alotin Pääkyn putsaamisen, huomenna varmaan yritän jaksaa tehä senkin loppuun niin pääsen siitä mahollisimman nopeesti eroon. On se ihan kiva, ei sen puoleen, mutta en vaan tee sillä mitään enää.

Aattelin kanssa käydä divarissa kysymässä, haluisko ne ostaa mun vanhat postimerkit. Piti jo tänään, mutten jaksanutkaan. Voisin huomenna... Ei ne kyllä paljoa maksa, mut ei se mitään. :D Samalla vois käydä muutenkin keskustassa pyörimässä.

Moi, kello on puol yks ja mun piti mennä nukkumaan yli tunti sitten! o/

2 kommenttia:

  1. Hei, tulin vastavierailulle. Täältähän löytyi mielenkiintoinen blogi.
    Ystäväni tekee myös BJD-nukkeja, sen verran tuttu juttu on, vaikka en itse niitä tee.

    Joko sait päähineen? Nyt taitaisi olla sadehattu taas parempi, ainakin Helsingissä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta ja kommentista! :) Kiva, että BJD:t on sulle tuttuja (nehän leviää kuin rutto! :D).

    Hattua en ole vielä ehtinyt (köh, tekosyitä) ostamaan, en viitsinytkään hirveillä helteillä mennä kaupunkiin. Tänään, kun on viileämpää, vaikkakin sateista, ajattelin käväistä kirpputorit läpi löytöjen toivossa. :)

    VastaaPoista